Breeze dating app

Breeze dating app

Ben je single en op zoek naar liefde? Ben je het zat om links en rechts door eindeloze profielen van schijnbaar perfecte mensen te vegen? Zeg dan hallo tegen Breeze – de meest opwindende dating-app op de markt!

Breeze is ontworpen om dating gemakkelijk, moeiteloos en plezierig te maken. We weten dat online dating overweldigend kan zijn, en daarom hebben we deze app gemaakt om het je gemakkelijker te maken om de perfecte match te vinden.

Breeze helpt je graag bij het vinden van de juiste match. We houden rekening met je voorkeuren en interesses en waarden, en matchen je vervolgens met geschikte singles die dezelfde kwaliteiten hebben. Bovendien leren de algoritmen voortdurend om ervoor te zorgen dat je de meest goede en relevante matches krijgt.

Breeze doet er alles aan om je te helpen de perfecte match te vinden. Waar wacht je nog op? Download de Breeze dating app vandaag nog om je perfecte match te vinden!

Hoe werkt de Breeze app?

Als je moe bent van eindeloos swipen, chatten en geen echte dates, dan hebben we goed nieuws – de Breeze-app is er om je te redden! Breeze is de revolutionaire dating-app die je niet alleen helpt een match te vinden, maar je ook helpt om je match face-to-face te ontmoeten.

Dus, hoe werkt het? Elke dag krijg je enkele profielen die speciaal voor jou worden geselecteerd. Je kunt bij elk profiel aangeven of je wel of niet een drankje met diegene wil doen. Heb je een match? Dan betalen jullie beiden 7 euro 50 per persoon vooraf. Dit is inclusief de eerste borrel en het betreffende horecabedrijf dekt de kosten van de borrel – waardoor het Breeze geen geld kost.

Je kunt de datum meteen regelen via de app – vul gewoon de datumkiezer in en je bent klaar om te gaan!

Het is allemaal te danken aan het harde werk van de zeven oprichters van Breeze, die sinds oktober aan de app werken. De oprichters hebben een jaar lang non-stop gewerkt aan de app en daarvoor niet eens betaald gekregen. Pas na dat jaar zijn ze begonnen met zichzelf uitbetalen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om iemand face-to-face te ontmoeten zonder het gedoe van eindeloos vegen, chatten en geen echte dates, dan is de Breeze-app misschien de beste oplossing voor jou!

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *